Thursday, May 29, 2014

Rujukan Projek Tahun akhir

Salam sejahtera...terlebih dahulu saya memohon maaf sebab sudah lama tidak megemaskini blog Projek Tahun akhir saya ini. Ramai yang meminta bantuan dari saya untuk membantu mereka dalam membangunkan Projek Tahun Akhir masing-masing, tetapi saya tidak lah dapat membantu kesemuanya. Harus diingat, tujuan saya membuat blog Projek Tahun akhir ini hanyalah bertujuan untuk membantu mencetuskan idea sahaja. Memandangkan ramai yang meminta bantuan dari saya, saya rasa bersemangat untuk meneruskan blog Projek Tahun akhir saya ini. Diharap follower-follower dapat bersabar semantara saya mengemaskini blog Projek Tahun akhir saya ini dengan contoh-contoh tajuk Projek Tahun Akhir yang terbaru. Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan TERIMA KASIH kerana sudi menjengah ke laman blok Projek Tahun Akhir ini. Sudi-sudi lah datang lagi ya. owhya..kalau ada sesiapa yang memerlukan idea untuk projek tahun akhir secara personal bolehlah PM saya di akaun Facebook saya iaitu Kamal Fauzi. Thanks..

28 comments:

qrulanuar said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Saya Khairul dan merupakan pelajar tahun akhir..saya ada idea untuk projek saya tetapi tajuk saya kurang sesuai atau cantik.. Saya ingin membuat kajian releven pengangkutan awam teksi dan cabaran yang dihadapi perkhidmatan teksi.Kajian kes: George Town,Pulau Pinang.Saya berharap agar saudara dapat membantu saya.Sekian, terima kasih

intan said...

assalamualaikum , saya intan pelajar tahun akhir ILP . saya dikehendaki mencari tajuk PTA berkenaan dengan binaan bangunan tetapi saya masih tiada idea tentang tersebut , boleh ke saudara membantu saya .

farah ashikin mohd said...

fb tu guna dp ape eh

gomok bunceet said...

Pehh. Farah dah x sabar baii.. hahaha

Zahid Mokhtar said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera saya zahid student dari Unikl Mitec.nak tanya sikit ada tak idea untuk project yg related dengan instrumentation and control engineering
Email:zahid_mokhtar@yahoo.com

madihah ashikin said...

assalam saya madihah dan saya juga pelajar tahun akhir di kolej Genius sy di khendaki membuat satu sistem tapi sy masih tiada idea untuk membuat sistem apa. bolehkah awak membantu saya untuk memilih sistem apa yang sesuai.

MyTech Invention said...

Terbaik blog ini. Kami juga ada berkongsi idea projek elektronik. Sila layari blog kami di http://mytechinvention.blogspot.com/
Terima kasih :)

Mohd Syafiq said...

hai, saya pelatih dri ypj, saya nk cri tjuk utk projek akhir saya, tpi saya tiada idea...blh awak bntu saya..saya nk berkaitan dgn sistem maklumat

siti aisyah said...

ada x tajuk yang berkaitan keusahawanan?

Jihan Hamizah Johari said...

ada tak tajuk yang berkaitan dengan android application

jes said...

saya ingin buat projek tahun akhir saya PATIENT INFORMATION SYSTEM.SAYA NAK IDEA BAGAIMANA NAK BUAT

Siti Rozita said...

perlu idea utk fyp berkaiatan rangkaian ,tolong saya ,,saya kurang mahir .

Nia Elly said...

assalam, saya perlu idea untuk final projek mengenai sistem pengurusan pejabat , bolehkah tolong saya .. emailkan saya niaelly93@gmail.com

Unknown said...

saya sedang mencari tajuk berkenaan network bagi membuat FYP. pihak encik mempunyai cadangan ? ini email saya, syafiqsamsuri95@gmail.com

Aizuddin Salim said...
This comment has been removed by the author.
Aizuddin Salim said...

assalamualaikum. sy budak kolej vokasional dri kursus elektrik, tgh mencari tajuk projek tahun akhir ni... minta bantuan tuan hamba utk memberi idea , email kan aizuddin.salim97@gmail.com

Nurul Haziqah said...

salam, saya nak buat projek akhir tentang braille tentang kod untuk orang buta. ada tak idea untuk tajuk ni? emel kan ke saya nhaziqah10@gmail.com

Liya Yana said...

salam, saya nak buat projek akhir tentang pyhsic. saya dari diploma sains tapi option physic. ada tak idea untuk tajuk ni? tolong emailkan ke liyayana51@gmail.com

Liya Yana said...

salam, saya nak buat projek akhir tentang pyhsic. saya dari diploma sains tapi option physic. ada tak idea untuk tajuk ni? tolong emailkan ke liyayana51@gmail.com

RiFFzAniEy said...

Assalam..sya wany, dr pljar politknik..En ada idea untk tjok y berkaitan Pengurusan Logistik & Rangkaian Bekalan..

MyTech Invention said...

Salam, kami juga menyediakan perkhidmatan freelancer untuk projek tahun akhir elektronik dan programming. Boleh layari blog kami di http://mytechinvention.blogspot.my/
Terima kasih.

nadhirah suhaimi said...

Salam. tajuk untuk PITA ni, bebas ke macam mana? But as long as berkaitan dengan bidang? Begitu ke? Maaf, saya baru pelajar tahun 2. Bulan 9, baru naik tahun 3. But i've no idea regard this. Help me out please =(

noor syahqiqah said...

Salam , can you help me for choosing tittle for my pta. My course is kesetiausahaan Pentadbiran , and i don't have any idea about that. If you don't mind please email me your idea. I'm begging you :) @qiq.syahqiqah1998@gmail.com

Christina Tinjau said...

salam, saya nak buat projek akhir bagi diploma teknologi maklumat(rangkaian). ada tak idea projek yang memerlukan kos yang rendah dan mudah. email christinathyna96@gmail.com

Nur khairunnisa Kamarolzaman said...

Assalamualaikum.. Saya Nak buat projek akhir bagi diploma teknologi elektronik.. Idea tajuk pasal projek audio video .. Ada tak yang mudah Dan memerlukan kos yang rendah. Email nurkhairunnisakamarolzaman@gmail.com

Athira Ina said...

assalamualaikum...sy nk buat projek akhir bagi diploma teknologi jaminan kualiti..sy x d idea lagi untuk projek akhir saya....

William Clarence said...

Assalamualaikum, saya nak buat projek tahun akhir bagi diploma pemasaran. tolong bantu saya :'(

William Clarence said...

Assalamualaikum, saya nak buat projek tahun akhir bagi diploma pemasaran. tolong bantu saya :'(